Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga panierowana Ani

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 3 filety
cytryna
mąka
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
Kucharek przyprawa uniwersalna
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panga panierowana Ani

Kroki postępowania

1
Rybę porcjujemy, skrapiamy sokiem z cytryny.
Krok 1 - Panga panierowana Ani foto
2
Panierujemy w kolejności: mąka, roztrzepane jajko, bułka tarta. Smażymy na rozgrzanym oleju.
Krok 2 - Panga panierowana Ani foto
3
Doprawiamy kucharkiem, ewentualnie jeszcze solimy.
Krok 3 - Panga panierowana Ani foto
4
Podajemy z ziemniaczkami i surówką.
Krok 4 - Panga panierowana Ani foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena67 04.12.2011 09:12
Ładny kolor po upieczeniu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak