Składniki:
masło | 10 dkg |
kapary | 3 łyżki |
wino białe wytrawne | 180 gram |
mąka | 1 łyżka |
natka pietruszki | 3 łyżki |
jajko | 3 szt |
musztarda | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
filet z dorsza | 6 szt |
cebula | 2 szt |
masło | 10 dkg |
kapary | 3 łyżki |
wino białe wytrawne | 180 gram |
mąka | 1 łyżka |
natka pietruszki | 3 łyżki |
jajko | 3 szt |
musztarda | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
filet z dorsza | 6 szt |
cebula | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: