Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kiszonej kapusty i porów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 25 dag
pory 15 dag
śmietana 1 szkl
koper 1 szt
cukier 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kiszonej kapusty i porów

kiszoną kapustę odcisnąć z soku drobno pokroić pory oczyścić umyć i pokroić w piórka wszystkie składniki wymieszać doprawić sol ą pieprzem oliwą lub śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak