Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty włoskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta 40 dag
ogórki kiszone 15 dag
cebula 3 dag
pasta z piomidorów 3 dag
olej 3 dag
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty włoskiej

kapustę oczyścić umyć poszatkować posolić ogórki i cebulę pokroić w drobną kosteczkę dodać do kapusty olej wymieszać z rozdrobnionymi warzywami dodać pastę doprawić surówkę do smaku solą cukrem i paiprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak