Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta włoska 40 dag
ogórki 20 dag
jabłka 10 dag
koperek 2 łyżeczka
śmietana 12 dag
sól 1 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty

kapustę obrać z wierzchnich liści opłukać poszatkować i posolić umyte jabłka i ogórki cienko obrać pokroić w drobną kosteczkę lub paski dodać do kapusty koperek umyć osączyć z wody posiekać wymieszać wszystkie składniki ze śmietaną doprawić do smaku solą i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak