Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czarnej rzodkwi i jabłek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkwie 30 dag
jabłka 20 dag
śmietana 15 dag
sól 1 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czarnej rzodkwi i jabłek

rzodkiew i jabłka umyć obrać zetrzeć na tarce rzodkiew drobno jabłka grubiej dodać śmietanę wymieszać doprawić do smaku solą i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak