Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serowa masa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser pleśniowy 4 opakowania
twaróg 500 gram
cebula biała 2
Papryka słodka mielona Prymat 2 łyżeczki
ocet jabłkowy 2 łyżki
oliwa 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Serowa masa

Serek pleśniowy oraz twaróg rozdrabniamy, a następnie zalewamy octem jabłkowym oraz oliwą. Cebule białe obieramy i bardzo drobno kroimy. Szczypiorek bardzo drobno siekamy i dodajemy do serów. Pokrojoną cebulę również dodajemy do serów . Masę serową doprawiamy solą, pieprzem oraz dodajemy słodką paprykę. Wszystko mieszamy ze sobą bardzo dokładnie. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 07.01.2012 18:31
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak