Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażony filet rybny w ziołach

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dowolny filet rybny 1 kg
cebula 2-3 szt
sól do smaku
jajko 2 do panierki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Smażony filet rybny w ziołach

filet natrzeć ziołami oprószyć sola i pieprzem cebule pokroić w piórka .
do pojemnika z przykrywką wsypać warstwę cebuli położyć filety i znowu posypać cebulą . Ostatnią warstwę musi stanowić cebula.przykryć wstawić do lodówki na noc .
następnego dnia panierować w jajku i bułce i smażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 13.06.2013 09:24
też tak robię, świetne jedzonko :)
Katarzyna59 04.05.2013 18:10
bardzo smaczne
sara1 18.02.2013 15:59
pysznie zrobiona rybka
agogo2 10.10.2012 18:31
dobre
annagebalska 22.09.2012 10:06
bardzo lubię taką rybkę
AURELKA 21.08.2012 21:09
uwielbiam rybkę
Łukasz15 18.08.2012 17:35
extra
mamusia1 02.08.2012 12:13
pyszna i aromatyczna rybka
IrenaM 01.06.2012 23:49
uwielbiam ryby z ziołami
ankaryba 21.05.2012 08:04
to musi być pyszne!!!
kanu83 15.05.2012 17:43
pycha
Elżbieta17 22.02.2012 14:32
musi być smaczne:)
Wiesława1 10.02.2012 16:31
pyszny obiadek
agnieszka214 07.02.2012 11:51
mniam
Wacław 06.02.2012 10:51
pyszne danie
Norgiusz 01.02.2012 11:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak