Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cebulowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 4 szt
tłuszcz 1-2 łyżki
bulion warzywny 1 litr
bułka czerstwa 10 dag
żółty ser ostry 25 dag
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa

Obrane cebule pokroić w talarki i przesmażyć na złoty kolor na tłuszczu. Następnie włożyć do garnka i zalać bulionem. Bułkę pokroić w kostkę i z niewielką ilością tłuszczu zrumienić w piekarniku, dodać do całości. Ser zetrzeć na tarce i również wrzucić. Wymieszać, zaraz podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 02.12.2011 15:33
super
ronald88 02.12.2011 15:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak