Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuski na szybkiego

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
oliwki zielone 1 słoik
pieczarki 30 dag
żółtka jaj 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Francuski na szybkiego

Ciasto francuskie rozwinąć. Pokroić większe kwadraty. Oliwki osąszyć z zalewy i pokroić w talarki. Pieczarki opłukać i pokroić w większą kostkę. Na każdy kwadrat posypać troszkę oliwek i pieczarek. Wierzch posmarować rozmęconymi żółtkami. Piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni, aż się zrumienią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 12.05.2012 16:43
smaczne
marzenciak1985 04.05.2012 16:13
mniam
pioge7 02.12.2011 07:28
bombowe :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak