Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowina z fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 1 kg
fasola Jaś 0,5 kg
sok pomidorowy 1 szk
cebula 2 szt
olej do smażenia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina z fasolą

Cebulę posiekać, mięso pokroić na nieduże kawałki i razem podsmażyć na oleju. Dodać sok pomidorowy i dusić pod przykryciem ok. 45 min. Fasolę zagotować i po 10 min. dodać do mięsa. Wlać szklankę wody i dusić do momentu aż woda zostanie wchłonięta. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 09.12.2013 21:31
super propozycja
olkaaa 24.01.2013 07:59
ciekawa propozycja
Grazyna0211 19.11.2012 12:41
smaczne
Dorian 04.10.2012 16:02
pycha
Dorian 04.10.2012 16:02
pycha
barbara11561 27.05.2012 15:23
pyszne
Ewelina38 12.01.2012 19:44
ciekawie przyrządzone mięsko
Wacław 28.12.2011 14:45
smaczne !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak