Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż do drugiego dania.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 1 torebka
kostka czosnkowa 1 szt
koper 1 łyżeczka
masło 1 łyżka
keczup pikantny 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż do drugiego dania.

Ryż w woreczku ugotować w osolonej wodzie i odcedzić.Przełozyć do miseczki,dodać masło .koperek i wymieszać.Ryż podzielic na dwie części do jednej dodać pokruszoną kostkę czosnkową a drugą część wymieszać z keczupem.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 25.02.2014 14:15
lubię taki ryż
kate.500 05.01.2014 12:00
super pomysl na podanie ryzu, takie proste, a taka fajna odmiana zwyklego ryzu
Bernadeta 30.10.2012 08:18
ciekawy pomysł na ryż
Mysiunia 10.05.2012 07:59
lubię :)
Kas2 29.03.2012 14:57
fajnie się prezentuje na talerzu
barbara11561 09.02.2012 11:21
też często zastępuję ziemniaki ryżem:)
alaaa 24.01.2012 17:42
?wietny pomys?
Kate131 26.12.2011 10:38
fajne
anemon 05.12.2011 08:17
Pomysłowy, ciekawy i smaczny sposób podania ryżu.
misia53 03.12.2011 00:19
beniu , u ciebie wszystko jest teraz inne .... wena cię nie opuszcza...
ben-ka 02.12.2011 23:15
a taka minikostka Knorra:)
pacpaw 02.12.2011 22:21
a co to za kostka czosnkowa?
IZABELA29 02.12.2011 08:39
zamiast ziemniaczków czemu nie
pioge7 01.12.2011 18:30
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak