Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salatka z makreli po wenecku I

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba wędzona 500 g
majonez 100 g
śmietana 3 łyżki
cebula 2 szt
pomidor 1 szt
kapary 20 g
natka pietruszki w/g uznania
sól do smaku
pieprz do smaku
ser żółty 100 (twardy)

Przepis i sposób przygotowania na: Salatka z makreli po wenecku I

Makrelę obrać ze skóry i ości,pomidory sparzyć,obrać ze skórki,cebulę obrać,opłukać,pokroić w kostkę razem z serem,pomidorami i rybami,wymieszać z majonezem,śmietaną i posiekaną natką pietruszki oraz opłukanymi kaparami,doprawić,ułożyć w szklanej salaterce i udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rogalik 10.01.2012 21:52
dobra
irenka 15.12.2011 21:45
super
AgaS10 15.12.2011 06:52
fajna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak