Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kruszon morelowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

morele świeże 500 g
melisa 3 gałązki
syrop cukrowy 20 ml
woda 1 1/2 l
sok winogronowy 250 (ciemny)
sok winogronowy 250 (jasny)

Przepis i sposób przygotowania na: Kruszon morelowy

Morele umyć i pokroić na kawałki ,dodać sok z jasnych i ciemnych winogron,listki melisy i dodać syrop cukrowy,odstawić na godzinę,dopełnić wodą mineralną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 13.06.2012 22:28
pyszny
Magdalena1110 12.01.2012 16:46
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak