Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń a la czekoladowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

daktyle 1/4 szkl
miód 1/4 szkl
mąka kukurydziana 1/2 szkl
sól szczypta
karob 3 łyżki
woda 1 (gorąca)
woda 3/4 (ciepła)
orzechy 1/2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń a la czekoladowy

Daktyle zalać ciepłą wodą i odstawić na 15 minut,dodać miód i dokładnie zmiksować,osobno zmiksować pozostałe składniki i wymieszać z poprzedniki składnikami,gotować przez 1 minutę,ciągle mieszając,potem przełożyć do salaterek i odstawić do ostygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak