Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety drobiowe duszone z fasolką szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 2 sztuki
fasolka szparagowa 300 gram
bulion cielęcy 1 szklanka
sól do smaku
pieprz do smaku
śmioetana 100 ml
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: filety drobiowe duszone z fasolką szparagową

mieso myjemy , kroimy w kostkę. Przyprawiamy i obsmażamy na złoty kolor. Dodajemy pokrojona w nieduże kawałki fasolkę. Podlewamy bulionem i dusimy do miekości. Dodajemy smietanę doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula5 25.04.2012 23:47
spodobał mi się przepis chętnie wypróbuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak