Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki rybne ze szpinakiem na parze

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak świeży 4 garsztki
filet z dorsza 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: roladki rybne ze szpinakiem na parze

Szpinak myjemy, osuszamy, rybę nacieramy przyprawami. na kazdym placie układamy garsztkę szpinaku. zwijamy tak aby powstał rulon.spinAmy wykałaczką. gotujemy na parze ok 25 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak