Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi ,,niebo w gębie,,

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szparagi pęczek
czosnek ząbek
parmezan starty

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi ,,niebo w gębie,,

Szparagi obrać z łyka i odciąć zdrewniałe końce. Czosnek posiekać i podgrzać na patelni z oliwą. Patelnia powinna być na tyle duża tak by szparagi się zmieściły bez cięcia na pół. Na oliwę z czosnkiem wrzucić szparagi i smażyć do momentu aż się zezłocą i zmiękną. Podawać na gorąco z posypanym parmezanem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 13.12.2011 09:50
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak