Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Flądra w śmietanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

flądra 4 szt
mąka 3 łyżki
sól
pieprz
olej do smażenia
cebula 1
śmietana kremowa 30% 400 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Flądra w śmietanie

Flądrę opłukać,posolić.Cebulę obrać pokroić w półtalarki i podsmażyć na patelni.rybę obtoczyć w mące i usmażyć z obu stron na gorącym tłuszczu.Do patelni z rybą dodać podsmażoną cebulkę i zalać wszystko śmietaną.doprawić solą i pieprzem i dusić chwilę pod przykryciem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Luki 20.02.2013 11:38
super
Krzysztof15 25.08.2012 11:57
lubie
Ilona15 10.06.2012 21:20
bardzo smakowity przepis
agnieszka214 01.12.2011 07:57
super smaczna
Natalia40 30.11.2011 21:47
superrr

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak