Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z fasoli i grzybów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 3 szklanki
marchewka 1 szt
pietruszka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
ziemniak 1 sztuka
jogurt naturalny 4 gęsty
grzyby suszone 2 garście

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasoli i grzybów

Fasolę namoczyć na noc w wodzie. Następnie ugotować w tej samej wodzie. Dodać do zupy pokrojone w kosteczki warzywa i grzyby pokrojone na mniejsze kawałki. Gotować do miękkości warzyw. Przyprawić solą, pieprzem, zielem angielskim i liściem laurowym. Na koniec zdjąć z ognia i dodać jogurt.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 01.05.2012 21:33
Lubię!!!;D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak