Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z rozmarynem i parmezanem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 25
parmezan 25 dag
czosnek 2 główki
oliwa 5 łyżek
rozmaryn 6 gałązek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z rozmarynem i parmezanem

Pieczarki obrane i umyte podsmażamy na oliwie z ząbkami czosnku. Następnie solimy, wrzucamy rozmaryn, płatki parmezanu. Całość podsmażamy i wykładamy na talerz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak