Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i mozzarellą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
mozzarella 1 kulka
tuńczyk w sosie własnym 1 szt
majonez tradycyjny 5 łyżek
śmietana 5 łyżek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i mozzarellą

Kapustę pokroić na mniejsze kawałki, mozzarellę pokroić w kostkę, tuńczyka rozdrobnić widelcem. Składniki połączyć i wymieszać. Śmietanę wymieszać z majonezem, dodać sól i pieprz. Sosem polać sałatkę. Schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 05.01.2014 20:22
bardzo dobra sałatka
Ewelina38 22.11.2013 08:13
bardzo lubię takie zielone sałatki :)
olkaaa 28.01.2013 07:43
lubię sałatki z tuńczykiem
barbara11561 29.08.2012 13:32
na pewno wypróbuję tą sałatkę:)
Magdalena1110 07.12.2011 17:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak