Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 1 szkl
pieczarki 20 dkg
olej do smażenia
majeranek 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola z pieczarkami

Fasole moczymy na noc, następnego dnia gotujemy do miękkości w nowej wodzie, soląc pod koniec.Pieczarki dusimy na oleju. Dodajemy do fasoli, gotujemy chwile razem, doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna37 28.01.2012 15:53
dobra
Justyna37 28.01.2012 15:53
dobra
ben-ka 08.12.2011 09:30
nie jadłam takiego dania .
pacpaw 30.11.2011 20:57
może być!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak