Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż paraboiled i dziki z tuńczykiem i rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż dziki 1/2 szkl
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
rzodkiewka 6 szt
Pieprz biały mielony Prymat
natka pietruszki
ryż paraboliczny 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż paraboiled i dziki z tuńczykiem i rzodkiewką

Ryże możemy ugotowac razem lub kupić już gotowa ich mieszankę .Gotujemy według przepisu na opakowaniu .Odcedzamy studzimy i mieszamy lekko żeby się porozdzielał .dodajemy kawałki tuńczyka . Rzodkiewki ścieramy na tarce .wszystko razem łączymy doprawiamy pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 20.12.2011 15:41
Apetycznie wygląda :)
aginaa 30.11.2011 16:45
smaczne
pioge7 30.11.2011 10:05
pięknie podane :D
iwa643 30.11.2011 07:14
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak