Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4
cebula 1
pieczarki 10dag
sól
pieprz
przyprawa do potraw
majonez
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami

Jaja gotujemy,obieramy i kroimy wzdłuż na pół.Wyjmujemy żółtka.Cebulę obieramy,drobno kroimy i podsmażamy na margarynie.Oczyszczone pieczarki drobno kroimy i podsmażamy na margarynie.Pieczarki wraz z żółtkami przepuszczamy przez maszynkę.Dodajemy cebulę,przyprawiamy do smaku jarzynką ,pieprzem i solą.Wszystko mieszamy,napełniamy białka i smarujemy majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa111 30.11.2011 19:25
lubię takie faszerowane jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak