Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dipy do jarzyn

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny 150 g
twaróg 100 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: dipy do jarzyn

Twaróg utrzeć z jogurtem, 1 łyżką Smietany, solą , pieprzem i cukrem ( do smaku). Krem połączyć np. z dipem pomarańczowym - sok z 1/2 pomarańczy, łyżka ostrej musztardy albo z dipem ziołowym - czosnek+ sól + suszone zioła.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak