Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka na parze z surimi i sosem cebulowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

surimi 100 g
sól
pieprz
oliwa 3 łyżki
Cebula suszona Prymat 1 łyżeczka
kapusta szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka na parze z surimi i sosem cebulowym

Kapustę oczyszczamy, szatkujemy i gotujemy na parze przez 2-3 minuty.
Oprószamy solą i pieprzem.
Surimi kroimy w małe kawałki i dodajemy do kapusty.
Oliwę mieszamy z cebulą i polewamy sałatkę.
Wszystko mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak