Składniki:
fasola Jaś | 50 dag |
por | 1 |
kiełbasa | 30 dag |
olej roślinny | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
pieczarki | 50 dag |
sól | |
pieprz | |
oregano | |
majeranek | |
cebula | 1 |
pęczak | 50 dag |
fasola Jaś | 50 dag |
por | 1 |
kiełbasa | 30 dag |
olej roślinny | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
pieczarki | 50 dag |
sól | |
pieprz | |
oregano | |
majeranek | |
cebula | 1 |
pęczak | 50 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: