Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serowa pasta do pieczywa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser pleśniowy
jajko
śmietana
musztarda
kminek
sól
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Serowa pasta do pieczywa

# kostka (250g) sera bialego
# 5-10 dkg sera pleśniowego
# 2 jajka na twardo
# 3 łyżki śmietany
# pól łyżeczki musztardy
# pół łyżeczki papryki
# pół łyżeczki kminku


Wykonanie:
Kminek sparzyć , odsączyć. Wszystkie składniki zmiksować , doprawić do smaku, pozostawić w chłodnym miejscu do stężenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 15.09.2013 20:33
Bardzo dobra
RenataZ-et 20.05.2013 22:07
bardzo podoba mi się ten przepis
Łukasz15 08.05.2013 06:34
Lubię takie pasty do smarowania pieczywa
jeta72 21.03.2013 08:40
lubię pasty do pieczywa :-)
Mati13 17.11.2012 13:33
piękne zdjecia i fajny pomysł na tą pastę
fictor123 09.11.2012 09:19
swietny dodatek
alaaa 06.08.2012 21:09
znakomicie wygląda,,
agnieszka214 22.05.2012 07:24
lubie pasty
Goya 04.05.2012 16:49
fajna
barbara11561 16.01.2012 22:11
pysznie wygląda w tym naczynku wspaniałym
kuklik 09.12.2011 10:22
ale fajne
ben-ka 01.12.2011 09:04
pasta,to pasta ale te naczynka!!!! skubnęłabym Ci ze stołu:):):)
anemon 29.11.2011 22:04
Ciekawy i apetyczny pomysł.
mikrusiak 29.11.2011 17:44
fajowe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak