Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie po góralsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy 30 dag
czosnek 2 ząbki
groszek konserwowy 3 łyżki
papryka czerwona 1/2 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 2
sól
pieprz
cukier
oliwa 2 łyżki
oscypek 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie po góralsku

Śledzie osączyć,pokroić w mniejsze kawałki i ułozyć na półmisku.Groszek osączyć Paprykę drobno pokroić.Wymieszać groszek z paprykaCzosnek utrzeć z solą i cukrem 1/2 łyzeczki ,dodać oliwę i posiekaną dymke.obok śledzi ułożyć plastry oscypka,groszek z papryka i sos czosnkowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Luki 30.01.2013 08:13
super
Krzysztof15 22.08.2012 16:09
super
Kuchareczka2 22.12.2011 12:16
super
iknbozka 19.12.2011 17:41
fajne
smakoszek 13.12.2011 14:55
super
berys18 30.11.2011 11:09
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak