Składniki:
serca wieprzowe | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
włoszczyzna | 1/2 pęczka |
masło | 3 łyżki |
śmietana | 2/3 szkl |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
Papryka słodka mielona Prymat |
serca wieprzowe | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
włoszczyzna | 1/2 pęczka |
masło | 3 łyżki |
śmietana | 2/3 szkl |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: