Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantny pstrąg

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 2 szt
masło 2 łyżki
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
przyprawa do potraw 1 łyżeczka
Ziele angielskie całe Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny pstrąg

Ziele angielskie utłuc w możdzierzu. Ryby umyć, natrzeć w środku i na wierzchu przyprawą KUCHAREK i zielem angielskim. Do wnętrza ryb włożyć po liściu laurowym. Każdą rybę posmarować lekko masłem, zawinąć w foli? aluminiową i piec 30 min w piekarniku nagrzanym do temperatury180°C. Podawać z bułką i surówką sezonową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 31.08.2011 15:21
mniam
berys18 04.04.2011 10:00
musi być pyszne
szajba2 02.02.2011 15:41
pstrąga nie jadam
rakow2
rakow2 22.10.2010 14:33
dania z ryb są pyszne
Barbara55 19.09.2010 14:10
byle nie za pikantny
remprzem 22.04.2010 20:30
Polecam ten przepis wypróbować na grillu - delicja smaku:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak