Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PSTRĄG W ORZECHOWEJ PANIERCE

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy mielone 100 gram
masło 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
Gałka muszkatołowa mielona Prymat szczypta
skórka z cytryny 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
pstrąg wędzony filet 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: PSTRĄG W ORZECHOWEJ PANIERCE

Orzechy wy.mieszać z bułką tartą,skórką z cytryny,solą,pieprzem i gałką.Dodać masło miękkie i rozetrzeć widelcem.Filety ułożyć na natłuszczonej blaszce i obłożyć je panierką.Piec 25 minut w 200 st.C.Po.dawać z podpieczonymi warzywami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 19.11.2013 11:55
pyszna rybka
Ada-Gaba 20.07.2013 17:18
zapowiada się pysznie
IZABELA29 22.06.2013 14:24
musi wybornie smakować
misia53 22.06.2013 13:47
pstrąg jest bardzo smaczny , a i ta panierka...
Motorek 03.01.2013 12:50
super
annagebalska 03.09.2012 10:02
pyszne
Wafelek2601 24.04.2012 09:04
uwielbiam pstrąga
Krystyna32 11.04.2012 07:21
extra
IZABELA29 13.03.2012 16:46
warto kiedyś wypróbować .
smakoszek 03.02.2012 17:41
bardzo ciekawy sposób na łososia
ElizaT 31.01.2012 18:26
Bardzo dobra ryba.
IZABELA29 18.12.2011 08:31
smaczna rybka
junox 12.12.2011 18:12
super
MAR3STA 01.12.2011 08:38
pyszny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak