Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów z płuckami

mic
2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

płucka 150 dag
bułka czerstwa 1-1,5 sztuki
cebula 5 dag
tłuszcz 5 dag
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z płuckami

Bułkę moczymy w wodzie, odciskamy. Płucka gotujemy aż do miękkośći. Cebulkę kroimy w kostkę , podrumieniamy na patelni, oczywiscie na tłuszczu. Mąkę wraz z płuckamy łączymy i pzrepuszcamy przez maszynkę, a następnie dodajemy sól i pieprz do smaku ( najlepiej sprobowac czy jest dostateczna ilość). Wszytsko ze sobą dokaldnie mieszamy. Farsz gotowy do użycia

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 15.12.2012 00:31
dobry
Pani Domu 01.08.2012 09:48
pyszny farsz
alaaa 10.05.2012 10:16
ciekawe nadzienie do pierogów,,
Anna152 04.03.2012 16:14
idealny
kate.500 28.02.2012 07:41
zapewne pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak