Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z ryżem na rosole

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół 1,5 litra
przecier pomidorowy 1 szklanka
cukier do smaku
ryż 1 woreczek

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z ryżem na rosole

Taka pomidorową robię często na reszcie niedzielnego rosołu. Do gotującego się rosołu dodaje przecier lub koncentrat pomidorowy, gotuję, doprawiam szczyptą cukru dla złamania kwaśnego smaku. Osobno gotuję ryż w woreczku i podaję z nim zupę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 20.06.2012 17:34
smaczna taka zupa:)
Jodaj 20.06.2012 06:57
pomidorowa , pychotka :)
marcinek 16.05.2012 14:08
lubię z ryżem
leonkot 15.05.2012 14:18
uwielbiam taką
Ewa111 30.11.2011 19:23
zupa pomidorowa zwyczajna ,masz piękne serwetki,są własnej roboty?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak