Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledż w oleju

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety śledziowe 1 kg
oliwa 10 łyżka
Musztarda sarepska Prymat 6 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Śledż w oleju

Filety smarujemy musztardą, zwijamy w ruloniki i spinamy wykałaczką. Układamy w słoiku i zalewamy oliwą,wstawiamy do lodówki. Najlepsze są po 2-3 dniach. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 29.10.2012 15:31
smaczne
Wafelek2601 29.06.2012 17:58
Pycha
Aneta41 05.06.2012 17:39
świetna sprawa taki śledzik:)
fictor123 07.05.2012 14:32
dobry
Natalia/tubisiek 07.05.2012 09:23
bardzo lubię!
RenataZ-et 18.04.2012 22:20
pyszny na kolację
Justyna Jussstiii 23.03.2012 09:10
super
Margo1 19.03.2012 16:00
lubię
Maniek2 25.02.2012 08:40
mniam
Elżbieta17 18.12.2011 16:28
przepis na czasie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak