Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięsko z serem i szynką

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 podwójne
szynka 4 plastry
ser żółty 4 plastry
sól
olej do smażenia
mąka do panierki
jajko do panierki

Przepis i sposób przygotowania na: Mięsko z serem i szynką

Mięso pokroić na 4 równe części, rozbić tłuczkiem dość cienko. Każdy kawałek posolić. Na każdej porcji ułożyć plaster szynki i plaster sera żółtego. Zwinąć w roladkę, tak aby nic się nie wydostało. opanierować w mace, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smazyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 07.08.2012 22:24
FAjna ta panierka
aacaac 05.03.2012 11:48
pyszne:)
teresa18 05.02.2012 10:17
pyszne
pioge7 12.12.2011 10:12
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak