Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parowana pierś z kurczaka po myśliwsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 sztuka
sól
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: parowana pierś z kurczaka po myśliwsku

Umytą i osuszoną pierś z kurczaka dzielimy na dwie połówki. Każdą obsypujemy pieprzem, solą, majerankiem i przyprawą do kurczaka po myśliwsku. odstawiamy na godzinę do lodówki. Po tym czasie gotujemy 30 minut na parze. Gotową kroimy na plasterki i podajemy np. z sosem czosnkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 10.11.2013 21:40
Dobre jedzenie.
aisza1 16.04.2013 08:08
smaczne to
Ewa6274879 28.11.2011 23:32
Wygląda bardzo apetycznie - soczysta i aromatyczna, majeranek ograniczyłabym do minimum, bo za nim nie przepadam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak