Składniki:
makaron grube wstążki | 200 g |
szynka parmeńska | 5 plastrów |
parmezan starty | |
śmietana 30% | 150 ml |
masło | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 2 łyżki |
pieprz | |
sól do smaku | |
orzechy włoskie | 10 szt. |
makaron grube wstążki | 200 g |
szynka parmeńska | 5 plastrów |
parmezan starty | |
śmietana 30% | 150 ml |
masło | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 2 łyżki |
pieprz | |
sól do smaku | |
orzechy włoskie | 10 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: