Składniki:
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
kurki | 100 g |
pieczarki | 100 g |
oliwa | |
śmietana 18 proc | 2/3 szklanki |
woda | 1/3 szklanki |
ser pleśniowy niebieski | 40 g |
pieprz | |
Bulion grzybowy | 1/4 kostki |
makaron penne | 200 trójkolorowy |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
kurki | 100 g |
pieczarki | 100 g |
oliwa | |
śmietana 18 proc | 2/3 szklanki |
woda | 1/3 szklanki |
ser pleśniowy niebieski | 40 g |
pieprz | |
Bulion grzybowy | 1/4 kostki |
makaron penne | 200 trójkolorowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: