Pasta serowa

Pasta serowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • smietana 18%

    1-2 łyżki
  • sól ziołowa

    1 szczypta
  • twaróg

    20 (śmietankowy)
  • ser żółty

    5 (ostry)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser żółty zetrzeć na drobnej tarce. Połączyć z twarogiem i śmietaną. Przyprawić do smaku solą ziołową. Pasta doskonała jest do smarowania białego oraz ciemnego pieczywa.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rakow2

21.10.2010 15:47
czasem robię podobną na kanapki

Barbara55

18.09.2010 13:54
super na kanapki

marta639

17.09.2010 15:18
Polecam ten przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat