Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roszponka z serem brie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek brie 30 dkg
roszponka 10 dkg
całe buraczki marynowane 1 słoik
cebula czerwona 1 sztuka
oliwa 3 łyżki
ocet balsamiczny 2 łyżki
świeżo zmielony pieprz Prymat
winogrona 2 (rodzynkowe)

Przepis i sposób przygotowania na: Roszponka z serem brie

Buraczki pokroić na ćwiartki, roszponkę umyć, osuszyć, rozłożyć na talerzu. Ułożyć na niej buraczki, winogrona oraz cebulę pokrojoną w piórka. Wszystko skrop octem, rozkrusz na to ser, pokrop oliwą, posyp pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak