Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mizeria francuska

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek 1 szt
olej 4 łyzki
ocet winny 2 łyzka
cukier 1 łyżeczka
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: mizeria francuska

ogórki obrać pokroić w półplasterki posolić posypać obficie pieprzem zalać oliwą lub olejem i skropić octem można dodać do smaku szczyptę cukru odstawić na 30 minut aby ogóki się przemacerowały.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

M-W 28.11.2011 09:13
jeszcze nie jadłam mizerii z octem i oliwą, musze spróbować jak smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak