Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka pieczona w piwie

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 1 kg
cebula 1 sztuka
olej 3 łyżki
miód 2 łyżki
piwo 1 szklanka
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka pieczona w piwie

Mięso natrzeć kucharkiem, pieprzem i tymiankiem. Posmaruj miodem, obwiąż nicią kuchenną. Obsmaż na oleju, przełóż do naczynia żaroodpornego, dodaj posiekaną cebulę, zalej piwem. Piec aż mięso będzie miękkie w temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnik 05.12.2011 19:44
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak