Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa pieczarkowo- porowa z serkiem topionym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 25 dag
por (biała część) 2 szt
serek topiony 2 szt
makaron
sól
bulion 2 l

Przepis i sposób przygotowania na: zupa pieczarkowo- porowa z serkiem topionym

pieczarki umyć ,pokroić na cząstki,por pokroić .Pieczarki i por poddusić z odrobiną wody do miękkości pora.Następnie zalać bulionem i gotować.Wsypać drobny makaron ,mieszać i zagotować aby makaron zmiękł.Następnie dodać topiony serek ,mieszać aż się rozpuści.Doprawić solą pieprzem i zieloną natką pietruszki albo koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 15.05.2012 08:22
fajna zupka
Rybciia 28.02.2012 18:24
fajna zupka :-)
IZABELA29 02.02.2012 08:16
lubię takie zupki
gacopierz23 11.01.2012 16:10
serek nadaje fajny smak zupie :)
Grazyna0211 29.12.2011 13:25
fajne połączenie smaków
Lidia6 17.12.2011 18:47
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak