Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryzowo - makaronowa z tuńczykiem i brzoskwiniami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 100 g
makaron 100 g
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 1 łyzka
Czosnek suszony Prymat pół łyżeczki
tymianek 1 szczypta
sól
pieprz
cząber
brzoskwinie w puszce 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryzowo - makaronowa z tuńczykiem i brzoskwiniami

Ryż i makaron gotujemy al dente zgodnie z przepisem na opakowaniu. Studzimy.
Tuńczyka lekko odsączamy z sosu.
Brzoskwinie odsączamy i kroimy w kostkę.
Majonez mieszamy z przyprawami.
Ryż i makaron wkładamy do miski, dodajemy tuńczyka, brzoskwinie i majonez.
Wszystko mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 26.01.2012 23:43
dzi?kuj?
Jolanta40 26.01.2012 09:18
smakowite po??czenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak