Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rarytas majerankowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 750 g
Sól czosnkowa jodowana Prymat
majeranek 1 łyżeczka
cebula biała 2
pomidory 4

Przepis i sposób przygotowania na: rarytas majerankowy

Mięso (wieprzowina bez kości) umyć, osuszyć, natrzeć przyprawami, zwinąć i związać. Cebule obrać, pokroić. Pomidory sparzyć, pokroić na kawałki. Mięso, cebule i pomidory, włożyc do naczynia żaroodpornego, zalać bulionem, przykryc i wstawić do piekarnika. Piec 2 godz. na ostatnie 10 min. wyjąć, sos doprawić do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak