Składniki:
oliwa | 3 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
sól, pieprz | |
tymianek | |
cząber | |
czosnek | 3/4 ząbki |
kolendra | |
majeranek | |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
ocet winny czerwony | 1-2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
sól, pieprz | |
tymianek | |
cząber | |
czosnek | 3/4 ząbki |
kolendra | |
majeranek | |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
ocet winny czerwony | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: