Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona fasolka z mięsem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
mięso mielone 0,5 kg
cebula 2 szt
pomidory 3 szt
sól
Majeranek suszony Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona fasolka z mięsem

Fasolę zagotować, odcedzić i pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę posiekać i wraz z mięsem mielonym podsmażyć na oleju. Pomidory obrać ze skórki, pokroić w kostkę i dodać do mięsa. Wlać 5 łyżek wody oraz doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Dusić ok. 10 min. Na koniec dodać fasolę. Wymieszać i podsmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 04.11.2013 14:40
moje smaki
olkaaa 01.02.2013 08:41
super pomysł
Grazyna0211 04.12.2012 11:50
smaczne danie
kate.500 30.10.2012 07:54
pycha
barbara11561 14.08.2012 12:23
świetnie i smacznie
gemini 14.03.2012 11:25
Brzmi interesująco, muszę wyprubować
alaaa 30.01.2012 12:41
ciekawa propozycja
Magdalena1110 04.12.2011 00:11
tak jeszcze nie robiłam muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak