Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip ogórkowo - paprykowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny 1 szklanka
ogórek zielony 1 szt
Sól ziołowa jodowana Prymat 1 szczypta
ser biały twarogowy 1 (czosnkowy)
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Dip ogórkowo - paprykowy

Ogórek pokroić i zmiksować z serkiem i jogurtem. Paprykę oczyścić i drobno posiekać. Masę jogurtową wymieszać z papryką i przyprawić do smaku solą ziołową. Podawać do zimnych mięs, ryb, jajek oraz surowych warzyw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika154 20.04.2011 07:39
mniam
Gonia555 07.02.2011 19:54
Zgadzam się
Tika4444 29.01.2011 18:22
fajny przepis
rakow2
rakow2 20.10.2010 16:04
dobry deser
berys18 13.10.2010 07:58
ale czy to napewno deser?
berys18 13.10.2010 07:57
niezłe
sirheron 17.09.2010 21:02
ten dip naprawdę jest dobry
Barbara55 17.09.2010 15:07
dobry dip nie jest zły
Wojtek9 29.08.2010 17:33
smaczny
MAŁGORZATA108 30.06.2010 12:26
To raczej przystawka do obiad.
halina17 17.05.2010 16:40
Dobry dip.
Krzysztof42 09.05.2010 15:04
raczej nie spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak